A101 marketlerinde koruyucu önlemler arttırılıyor

a101-marketlerinde-koruyucu-onlemler-arttiriliyor-13042009

A101 marketlerinde koruyucu önlemler arttırılıyor

9.000 marketi ile Türkiye’nin en yaygın perakende zinciri olan A101, gerek müşterileri gerekse çalışanları için aldığı önlemlere bir yenisini daha ekledi ve kasalara koruyucu aparatlar yerleştirmeye başladı.

Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de Koronavirüs nedeniyle insanlar evlerine kapansa da temel gıda ihtiyaçları devam ediyor ve bu ihtiyaçların karşılanabileceği marketler çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’nin her ilçesinde yer alan toplam 9.000 marketi ile ülkenin en yüksek sayıda müşterisini ağırlayan A101, kasalarda müşterilerine en iyi hizmeti kesintisiz vermek için görev yapan çalışanlarının güvenliği için yeni bir önlem daha aldı. Müşteri ve çalışanların sağlığından ödün vermeden alışveriş ortamı yaratmaya destek olmak amacıyla kasiyerler ile müşteriler arasına koruma aparatları yerleştirilmeye başlandı.

Salgının başladığı ilk günden itibaren A101 marketlerinde çalışan personelin maske takmaya başladığını,TC İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar doğrultusunda ziyaretçilerin de A101 marketlerinde maske takmaya başladıklarını ve müşterilerin, market çıkışlarına konulan dezenfektanlardan ellerini dezenfekte edebildiğini hatırlatan A101 Merchandising Genel Müdürü Erkan Ceritoğlu“A101 olarak önceliğimiz müşterilerimize her zaman güvenerek satın alıp gönül rahatlığıyla tüketecekleri, kullanacakları ürünleri zamanında market raflarımıza koyabilmektir. Türkiye’de en fazla müşterinin girdiği A101 marketlerinde gerekli sağlık güvenliğini temin etmek de en büyük sorumluluğumuz. Bunun için daha önce aldığımız pek çok önleme ilave olarak bu haftadan itibaren marketlerimizde kasa önlerine koruma aparatları yerleştirmeye başladık. Sürecin başından beri zaten kasalarımızın önünde 1,5 metrelik sosyal mesafeyi korumak için önlemler almıştık. Koruma aparatları ile kasa önündeki önlemlerimizi genişletmiş olduk.” dedi.

Kaynak:ARPR İletişim
Hibya Haber Ajansı