Toyota'dan “Kızıma İyi Gelecek” kampanyasına destek

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş, kız çocuklarının sağlığını korumak amacıyla Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği ile bir iş birliğine imza attı.

Toyota'dan “Kızıma İyi Gelecek” kampanyasına destek

Dünyada kanser türleri içinden aşı ile korunabilecek tek türün rahim ağzı kanseri olduğu gerçeğinden yola çıkılarak, Toyota da “Kızıma İyi Gelecek” aşı kampanyasına destek oldu. Bu kampanya kapsamında Toyota da 9-13 yaş arasında 50 kız çocuğunun HPV aşısını üstlendi.

Toyota ve Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği, bu iş birliği kapsamında Dormen Akademi’de eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin moderatörlüğünü Ayşe Arman üstlendi. Alya Dormen ile dans atölyesinin sahne performansı izleyicilerin beğenisini kazandı. Projenin gönüllü destekçilerinden Gökçe ise sevilen şarkılarını seslendirdi. Bununla birlikte etkinlikte Prof. Dr. İlkkan Dünder, HPV aşısı ve rahim ağzı kanseri hakkında bilgiler paylaştı.

Kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşması hedeflenen etkinlikte, aşının HPV virüsüne karşı yüzde 99,9 oranında koruma sağladığının altı çizildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlik, ailelerin gün boyu eğlenceli vakit geçirmesini ve HPV konusunda aydınlanmasını sağladı.

Hibya Haber Ajansı