Six Senses Kaplankaya hayallerinizdeki düğünü gerçekleştiriyor

six-senses-kaplankaya-hayallerinizdeki-dugunu-gerceklestiriyor-12032005

Six Senses Kaplankaya hayallerinizdeki düğünü gerçekleştiriyor

Ege’nin romantik atmosferinde mutluluğa adım atacak çiftlerin tercihi Six Senses Kaplankaya‘da hayallerinizindeki düğünü gerçeğe dönüştürme zamanı… Six Senses Kaplankaya’nın büyüleyici manzarası, modern iç mimarisiyle bütünleşerekmasalsı bir düğün hikayesine şahitlik ediyor.

Yaz düğünlerinin yeni gözdesi, uzman kadrosu, bu özel gününüzün en ince ayrıntısına kadar düşünerek kişiselleştirilmiş konsept düğünlere imzasını atıyor. Dekorasyondan bekarlığa veda partisine gelin hamamından özel yemeklere kadar sizin için her detayı tasarlayan uzman ekip, gün batımında masalsı bir düğünü gerçeğe dönüştürüyor.

Spa’nın dinlendirici atmosferinde uygulanan bakım ve terapiler çiftlerin düğün öncesi heyecanına adeta dinginlik getiriyor. Six Senses Kaplankaya‘nın vücudun, zihnin ve ruhun dengesini kuran özel bakım ritüelleri, “evet” diyecek çiftlerin kendilerini şımartmasına da yardımcı oluyor.

Romantizm dolu muhteşem düğünlere ev sahipliği yapan Six Senses Kaplankaya,Wild Thyme Restoran’ın muhteşem güzellikteki havuzlu terasında sofistike bir kokteyl ya da tarihi Zeytinyağı Fabrikası’nda gerçekleştirdiği özgün konseptlerle unutulmayacak anlara şahitlik ediyor.

Ana Plaj & Marina Koyu

Eğlenceli bir düğün, coşku dolu bir parti için en özel alternatiflerden biri Six Senses Kaplankaya’nın ana plajı ve Marina Koyu. İnce kum tanelerinden oluşan plajın hemen bitiminde başlayan Ege’nin mükemmel doğası ve tarifsiz manzarasına sahip bu alan 200-300 kişilik organizasyonlar için ideal.

Anhinga Restoran

Yaklaşık 150 metre uzunluğunda kesintisiz bir kumsalda özenle tasarlanmış bir İtalyan restoranının bulunduğu bir koyda bulunan Anhinga Restoran, mekanın ruhuna uygun tüm konseptlere göre organize edilebiliyor. Özel bir koy içerisinde konumlanan bu alanda saat sınırı olmaksızın günün ilk ışıklarına kadar eğlenmek mümkün. 1000’e yakın konuğu büyüleyici atmosferinde ağırlayan restoran, bohem düğünlerin ise vazgeçilmez adresi oluyor.

Denize Karşı, Havuz Kenarında Bir Kutlama

Wild Thyme Restoran

Wild Thyme Restoran, havuz kenarında olmasının yanı sıra nefes kesen deniz manzarası ile oturma düzeninde 100 kişiye kadar, kokteyl düzeninde 150 kişiye kadar planlanan düğün veya partiler için ideal bir alternatif sunuyor. Wild Thyme, sade ve modern tasarımı sayesinde ufak dokunuşlar ile her türlü konsepte uygun hale geliyor.

Club House

Ege’nin muhteşem panoramik manzarasına bakan nefes kesen sonsuzluk havuzuyla ‘Club House’ 150 kişiye kadar olan etkinlikleriniz için eşsiz bir seçenek oluşturuyor.

Tarihi Zeytinyağı Fabrikası’nda Alışılmışın Dışında Bir Düğün

İçinde tarihi eser niteliği taşıyan İngiliz yapımı antik makinelerle 20. yüzyılın başlarında tamamlanan zamanının en modern yağhanesi sayılan Tarihi Zeytinyağı Fabrikası, alışılmışın dışındaki konsept düğünler için farklı alternatif sunuyor. Kına gecesi ve diğer otantik kutlamalar için de eşsiz bir seçenek sunan Zeytinyağı Fabrikası 250-300 kişiye kadar olan seremoniler için ideal.

 

Düğün Çiftine Özel Ulaşım Ayrıcalıkları

Six Senses Kaplankaya, sunduğu özel ulaşım seçenekleri sayesinde de bir ömür boyu beraber olacak çiftlerin atacağı ilk adımda onlar için A’dan Z’ye her ayrtıntıyı titizlikle düşünüyor.


Hibya Haber Ajansı