Profesyonel yöneticilerin ve kurumsal markaların buluşma noktası: “GİDERİK”

Kurumsal firmalar ve profesyonel yöneticiler kurulu Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Business Networking etkinliğinde bir araya geldi. 120’den fazla üyesi bulunan Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) “Kurumsallaşma, markalaşma

Profesyonel yöneticilerin ve kurumsal markaların buluşma noktası: “GİDERİK”

MERSİN - 28.11.2022 - HİBYA - Mersin Vista Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe kurumsal firmalar yoğun ilgi gösterirken derneğe yeni üye olanlara da yönelik üye kabul töreni de düzenlendi.
 
Nitelikli büyümeye devam edeceğiz

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada; 2010 döneminde küçük bir grupla platform olarak çalışmalara başladıklarını, 2017 döneminde sivil toplum kuruluşu olarak projelerini yürüttüklerini belirtti. İlk Kuruluş döneminden bu yana nitelikli büyüme stratejisiyle hareket ettiklerini belirten Özada; bugün kurumsal firmaların profesyonel yöneticilerinden 120’den fazla üyeyle Çukurova bölgesinin çalışma hayatına katkı sunacak projelere hayata geçirdiklerini söyledi.

İnsan kaynakları alanında bir markayız

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği olarak çalışma hayatına yönelik seminer programları, kariyer günleri, gençlere yönelik programlar, yeni nesil insan kaynakları uygulamaları, çalışan bağlılığı, kurumsallaşma gibi konularda Türkiye çapında etkinliklere imza attıklarının altını çizen Özada, 2023 Döneminde de bölgemize katkı sunacak projeleri hazırladıklarını dile getirdi.

Profesyonel yöneticiler ve kurumsal markaların buluşma noktası GİDERİK

Özellikle Pandemi sonrası çalışma hayatında meydana gelen değişiklikler konusunda firmaların insan kaynakları ve kurumsallaşma uygulamaları konusunda paylaşımda bulunmaları amacıyla “Business Networking” etkinliklerini düzenlediklerini söyleyen Özada, 2023 Döneminde de networking çalışmalarına ağırlık vereceklerini vurguladı. 


Hibya Haber Ajansı