Paynet’e yeni Cmo transferi.

paynete-yeni-cmo-transferi.-18062004

Paynet’e yeni Cmo transferi.

Türkiye’nin yenilikçi finansal çözümler platformu Paynet, yenilenen yapısında Serra Yılmaz ile anlaştığını açıkladı.

Kurulduğu 2000 yılından bu güne kadar farklı sektörlerde faaliyet gösteren 20.000’e yakın işletmenin finansal süreçlerini dijitalleştiren, öncü ve Merkez Bankası lisanslı bir finansal teknoloji şirketi olan Paynet Ödeme Hizmetleri A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na (CMO) deneyimli isim Serra Yılmaz’ı getirdi.

Paynet yeni hedeflerine Yılmaz ile koşacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği ve Işık Üniversitesi Yüksek Lisans Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü mezunu olan Serra Yılmaz, Xerox Türkiye ve Samsung Electronics Türkiye’nin de içinde bulunduğu birçok yerli ve uluslararası şirkette satış ve pazarlama alanlarında üst düzey yönetici olarak görev aldı. Yılmaz, bundan önce BNK Grup’ta Genel Müdür olarak görev yapıyordu.

Serra Yılmaz, genç, dinamik ve deneyimli ekibi ile birlikte, Paynet’in uçtan-uca nakit akışı çözümlerinin geliştirilmesinin yanı sıra, bankacılık ilişkileri, markanın tüm pazarlama ve iletişim faaliyetleri, iş ortaklıklarının yönetimi ve ürün yönetimi alanlarından sorumlu olacak.

Yılmaz: Sektöre yön veren ve yıllardır yükselen performansı ile Paynet için yeni ve çok daha güçlü-rekabetçi bir dönem başlıyor. ‘Yeni normal’ olarak tanımlanan bu dönemde dijital tahsilat yönetimi ve temassız ödemelere ilgi çok arttı. Paynet’in en kuvvetli yanı müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına hızlı cevap veren esnek ve güvenli altyapısı. 2020’de de iş ortaklarımızla birlikte teknoloji ve finans alanında geliştireceğimiz yeni ürün ve çözümlerle, hizmet verdiğimiz işletmelerin enerjilerini tahsilata değil büyümeye harcamasına destek olacağız.’ dedi.

Hibya Haber Ajansı