Şanlıurfa Valiliği'nden 'doktora darp' açıklaması

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde meydana gelen doktora darp iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Valiliği'nden 'doktora darp' açıklaması

ŞANLIURFA - 29.11.2022 - HİBYA - Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde meydana gelen doktora darp iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Valilik, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde meydana gelen doktora darp iddiasıyla ilgili adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "28 Kasım 2022 Pazartesi günü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde sıra yüzünden çıkan tartışmada Acil Tıp Uzmanı Dr. Orhan Hagi, hasta yakınlarının saldırısına uğrayarak yaralanmıştır. Darbe alarak yaralanan doktorumuza, olay yerinde sağlıkçı arkadaşları tarafından ilk müdahale yapılmıştır ve doktorumuzun tedavisi devam etmektedir. Saldırının faili gözaltına alınmış olup, olayla ilgili adli süreç devam etmektedir. Bu tür şiddet olaylarının bir daha yaşanmamasını diliyor, sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Hibya Haber Ajansı