Zafer Partisi’nden 30 Ağustos’ta "Zafer Yürüyüşü"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı İstanbul Fatih Kocamustafapaşa’da düzenlediği zafer yürüyüşüyle kutladı.

Zafer Partisi’nden 30 Ağustos’ta

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı İstanbul Fatih Kocamustafapaşa’da düzenlediği zafer yürüyüşüyle kutladı.

Zafer Patisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, heyeti ve vatandaşlarla birlikte meşaleli yürüyüş sırasında ‘zafer geliyor’ ve ‘ülkemizde mülteci istemiyoruz’ sloganları attı. Özdağ,yürüyüş sırasında Efeler ile birlikte Zeybek oynadı. Pencereden zafer yürüyüşünü izleyen vatandaşın da Türk Bayrağı salladığı ve alkışlayıp destek verdiği görüldü. Yürüyüşün sonunda Özdağ, parti otobüsünün üstünden katılımcılara İstiklal Marşı okuttu.

Özdağ, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından: ” 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Bundan 100 yıl önce atalarımız nasıl Anadolu’ya yönelik emperyalist saldırıları Akdeniz’e döktüyse, bugün de bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek, Anadolu’ya yönelik milyonlarca sığınmacıyla gerçekleşen bu saldırıyı önümüzdeki ilk seçimde tarihin çöplüğüne atacağız. Yaşasın Türk Milleti’nin büyük zaferi ” diye seslendi.

Hibya Haber Ajansı