OKX, İstanbul'da Manchester City’nin yanında

Manchester City, yeşil sahalara dünyaca ünlü Web3 teknolojisi şirketi ve takımın resmi kripto para borsası OKX'in antrenman kitiyle çıkacak.

OKX, İstanbul'da Manchester City’nin yanında

Temmuz 2022’den bu yana Manchester City takımının resmi kripto para borsası partneri olan OKX, spor ve eğlence sektörlerindeki ilk çalışmalarını Manchester City ile gerçekleştirdi. Ortaklık anlaşması, espora ek olarak Manchester City erkek ve kadın takımlarını kapsarken, anlaşma kapsamında OKX Antrenman Kiti’nin yanı sıra Manchester City futbolcularının başrolde olduğu Web3 deneyimlerine de imza atıldı. İlkay Gündoğan, Jack Grealish, Rúben Dias ve Alex Greenwood gibi futbolcularla, OKX Collective programı kapsamında gerçekleştirilen Metaverse Masterclass’ı, Web3 konseri ve NFT koleksiyonları taraftarların takımla ve favori oyuncularla etkileşimini güçlendirirken, Web3 teknolojilerinin taraftarlık kültürünü iyileştirme potansiyelini de ortaya koydu. 

Türkiye’de ofis açmaya hazırlanıyor 

OKX, küresel genişleme planları arasında Türkiye'ye ayrıca önem veriyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Blockchain Economy Istanbul Summit ve Istanbul Fintech Week etkinliklerine sponsor olarak katılan şirket, ilerleyen dönemde Türkiye'de ofis açmayı planlıyor. OKX, Türk kripto yatırımcılarına ve Türkiye’deki kripto ekosistemine bağlılığını, İstanbul’un ev sahipliği yapacağı finalindeki varlığıyla bir kez daha kanıtlıyor. 

“Manchester City ortaklığımızı güçlendirmeyi sürdüreceğiz”  

Dünya genelinde 50 milyonu aşkın kripto para yatırımcısına hizmet verdiklerini ve Web3'ü tek tuşla erişilebilir kıldıklarını vurgulayan OKX CMO'su Haider Rafique, final karşılaşmasına ve Manchester City ortaklığına ilişkin değerlendirmelerini şu ifadelerle paylaştı: 

“Manchester City ile ortaklığımız, fan token’ların ötesine geçerek küresel çapta blokzincirinin benimsenmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Web3 teknolojilerinin Manchester City taraftarlarına takımlarıyla daha şeffaf bir iletişim kurmaya ve favori oyuncularıyla etkileşimlerini artırmaya olanak tanıdığına inanıyoruz. Bu inanç, Manchester City ile ortaklığımızı daha ileri taşıyacağımıza, iki kuruluşun partnerliğini sürekli yenilik, yetenek geliştirme ve teknoloji gibi ortaklaşılan değerler ışığında sürdüreceğine işaret ediyor. Bu güçlü ortaklığı farklı bir seviyeye taşımak için yapabileceklerimize sınır koymuyoruz.”

  Hibya Haber Ajansı