Yeni bir KIA sahibi olmak artık çok kolay

yeni-bir-kia-sahibi-olmak-artik-cok-kolay-30072012

Yeni bir KIA sahibi olmak artık çok kolay

Anadolu Grubu şirketlerinden Çelik Motor’un markası KIA, Covid-19 salgını sürecinde “KIA Online Bayi” hizmetiyle yeni bir otomobil veya hafif ticari araç satın almak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

 

KIA marka araç sahibi olmak isteyenler, kia.com.tr üzerinden Türkiye genelindeki istediği KIA yetkili satış noktasıyla görüntülü görüşerek birkaç adımda istediği araç için işlemlerini başlatabiliyor.

 

KIA, Covid-19 salgını döneminde müşterilerine sunduğu dijital hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda “Görüntülü Görüşme” hizmeti başlatan KIA, bu hizmetin devamı niteliğinde olan “Online Bayi” uygulamasıyla KIA marka araç sahibi olmak isteyenlere, diledikleri KIA bayisini artık akıllı telefonlarından ya da bilgisayarları üzerinden ziyaret etme şansı sunarak istediği araçla ilgili işlemlerini online olarak başlatma imkanı sağlıyor.

 

KIA yetkili satıcısından tercih ettiği model hakkında detaylı bilgiye ulaşan ziyaretçiler, beğendiği aracın fiyat görüşmesini online olarak gerçekleştirebiliyor, sipariş formunu da yine online olarak dolduruyor. Tüketicinin beğendiği araç, tüm hijyen önlemlerine dikkat edilerek KIA yetkili satış görevlisi tarafından müşterinin dilediği noktada sipariş formuna imzası alınarak teslim ediliyor.

 

Müşterilerinin ihtiyaçlarını analiz eden ve hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren KIA, “Online Bayi” hizmetyle dijital süreçlerine hız kazandırıyor.

 

KIA’nızı şimdi beğenin, 3 ay sonra ödemeye başlayın, aracınız kapınıza

 

KIA, araç sahibi olmak isteyenler için başlattığı 3 ay ertelemeli ödeme fırsatı sunan kampanyasına temmuz ayında da devam ediyor. KIA’nın sevilen modellerinin yer aldığı kampanya çerçevesinde yeni bir araç sahibi olmak isteyenler üç ay sonra ödeme şansından yararlanabiliyor.

 


Hibya Haber Ajansı