Keşan Belediyesi avukatlık bürolarını dezenfekte ediyor

kesan-belediyesi-avukatlik-burolarini-dezenfekte-ediyor-10062004

Keşan Belediyesi avukatlık bürolarını dezenfekte ediyor

Keşan Belediyesi 10 Haziran 2020 Çarşamba günü, Keşan’daki avukatlık bürolarını dezenfekte etmeye başladı.

Edirne Barosu Başkan Yardımcısı ve Keşan Temsilcisi Avukat Aylin Arıkan’ın bürosundaki dezenfekte çalışmaları öncesi açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu şunları söyledi “Pandemi nedeniyle birçok iş yerimiz kapalı olduğundan dolayı hem ekonomik nedenle hem de bu salgına tedbir amaçlı iş yerlerimiz kapatıldı. Biz şu an Edirne Barosu Keşan Temsilcisi ve Başkan Yardımcısı Aylin Arıkan’ın bürosundan dezenfekte çalışmalarımıza başladık. Bugün Keşan’da 90 Avukat büromuzu dezenfekte edeceğiz. Bugün Veteriner Hekimimiz Hasan Nural ve Hukuk İşleri Müdürümüz Orkan Özkaya ile birlikte buradayız. 15 Haziran’dan sonra avukatlarımızın büroları açılacak, duruşmalar başlayacak. Bu nedenle bürolarını kullanacak avukat arkadaşlarımız. Dezenfekte çalışmalarımıza bu nedenle önem veriyoruz. Keşan Belediyesi halkın belediyesi olarak her sektöre olduğu gibi avukatlarımıza da destek oluyor. 90 gündür Keşan Belediyesi olarak olağanüstü bir çaba sarf ediyoruz. Ne kadar normalleşme süresine de geçilse yine de tedbirli olmalıyız. Hastanemizde 9 Haziran tarihi itibari ile pozitif hastamızın olmadığını söyleyebilirim. Ama Saros Körfezi’ne birçok misafirimiz gelmeye başlayacak. Bu da bizim için bir tehdit. Tedbirleri elden bırakırsak bu bize ikinci dalgayı getirir. Ne olur tedbirlerimizi elden bırakmayalım. Bu tedbirlerimizi sizin adınıza aldık ve almaya da devam edeceğiz. 90 gündür KOVİD 19  süresince olağanüstü bir çaba sarf ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bu yeni normalleşme döneminde bu hastalık bitti gibi gözüküyor.” dedi.

Helvacıoğlu’ndan sonra konuşan Arıkan da 3 aydan bu yana avukatlık bürolarının kapalı olduğunu belirterek “Bu 3 ayda en büyük sıkıntıyı çeken avukat arkadaşlarımız oldu. 15 Haziran’dan itibaren duruşmaların başlayacak olmasından dolayı arkadaşlarımızın ofisleri de artık açıldı. Belediyemize bu dezenfekte çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Hasan Nural da evler ve bürolar olmak üzere Keşan’da 5 bine yakın dezenfekte çalışması yapıldığını dile getirdi. Orkan Özkaya da yeni dönemde avukat arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekipleri gün boyunca avukatlık bürolarında ilaçlama çalışmalarını sürdürdü.

               

Hibya Haber Ajansı