Koronavirüsün getirdiği değişim fırsatı “imece dialogues” serisinde ele alınacak

koronavirusun-getirdigi-degisim-firsati-imece-dialogues-serisinde-ele-alinacak-08052009

Koronavirüsün getirdiği değişim fırsatı “imece dialogues” serisinde ele alınacak

Sosyal inovasyon platformu imece, koronavirüs krizinin getirdiği değişim ortamını kapsamlı şekilde ele alan, “imece dialogues” adını verdiği etkinlik serisine, “Değişimde Toplum” paneliyle, 12 Mayıs 2020 Salı günü, Zoom üzerinden gerçekleştirilecek canlı yayınla başlıyor.

Zorlu Holding’in de kurucu ortakları arasında yer aldığı sosyal inovasyon platformu imece, koronavirüs krizinin getirdiği değişim ortamını kapsamlı şekilde ele alan, “imece dialogues” adını verdiği etkinlik serisine başlıyor.

Mayıs ayı boyunca 3 ayrı webinar ile devam edecek etkinlik serisinin ilki; “Değişimde Toplum” başlığıyla; 12 Mayıs 2020 Salı 18.00-19.30 saatleri arasında Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

Moderatörlüğü’nü FutureBright Kurucusu Akan Abdula’nın yapacağı program; Psikolog Dr. Çiğdem Yumbul (KORDEP)Erdem Ergin (UNDP, İklim Dayanıklılığı ve Afet Risk Yönetim Uzmanı)Prof. Dr. Fikret Adaman (Boğaziçi Üniversitesi, Akademisyen) ve Özlem Denizmen’in (Girişimci, MON.AI & Para Durumu) katılımıyla gerçekleştirilecek. Etkinliği katılmak isteyenler Zoom ( Kayıt Linkihttps://bit.ly/Dialoguesi )üzerinden kayıt yaptırabilecek ve ayrıca etkiliği imece kanalında, YouTube canlı yayını üzerinden de izleyebilecek.

Daha iyi bir gelecek ve daha insancıl bir sistem!

Uzun süredir devam eden büyük değişimin yaşanan salgın ile bir yeni fırsat pencereleri açıp açamayacağı sorusuna odaklanan “imece dialogues” etkinlik serisi; “Yaşam tarzımızdaki bu değişimler daha insancıl sistemlerin kurulmasını sağlar mı? İçinde bulunduğumuz durum bize toplumun, işin ve öğrenmenin geleceğine dair nasıl göstergeler sunuyor?” gibi sorulara birlikte cevap aramayı, değişimi anlamlandırmaya çalışmayı ve içinde taşıdığı potansiyel başlangıçları keşfetmeyi amaçlıyor. Etkinlik serisinin ilki; “Değişimde Toplum” panelinde koronavirüs salgının daha da hızlandırdığı kaçınılmaz değişiminden toplumun nasıl etkilendiği sorusuna; iklim, ekonomi ve toplum psikolojisini de kapsayacak şekilde cevap aranacak.


Hibya Haber Ajansı