Her alışverişte 1 kg mama da sokaktaki canlar için

her-alisveriste-1-kg-mama-da-sokaktaki-canlar-icin-08042010

Her alışverişte 1 kg mama da sokaktaki canlar için

COVID-19 sebebiyle alınan kararlar ve yasaklardan en çok etkilenenlerin başında sokaktaki hayvanlar geliyor. Yemek bulmakta zorlanan ve bu zor günlerde dışarıda ölüm kalım mücadelesi veren canlar için Markamama da anlamlı bir kampanya imza attı ve yapılan her alışverişte, 1 kg da sokaktaki canlılar için mama göndereceklerini açıkladı.

Sayın Haber Merkezi;

Dünyayı etkisi altına alan pandemik hastalık yeni tip koronavirüs (COVID-19) yalnızca insanları değil sokaklardaki hayvanları da etkiledi.

Dünya genelinde ve Türkiye’de virüsün yayılması adına alınan tedbirler kapsamında neredeyse bütün iş yerleri geçici süreliğine kapanırken, insanlar da mecburi durumlar dışında evlerinden çıkmamaya başladı.

İnsanların evlerinden çıkmamasıyla sokaklarda hayat neredeyse durma noktasına geldi. Bu durumdan en çok etkilenenlerin başında ise sokaktaki canlılar oldu. Hayatın normal akışında dahi yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanları bugünler de adeta hayatta kalma mücadelesi veriyor.

MARKAMAMA DA ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

İçişleri Bakanlığı yayımladığı genelge ile valilik ve kaymakamlıklara sokak hayvanları için ek önemler almasını talep etti. Birçok belediye ve gönüllü hayvan dostları bireysel olarak sokaktaki canların ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken Türkiye’nin önde gelen online pet store’larından www.markamama.com da elini taşın altına koyarak bu zor zamanlarda güzel bir kampanya başlattı.

HER ALIŞVERİŞTE 1 KG DA SOKAKTAKİ CANLAR İÇİN!

Yayımladığı video ile sokaktaki canların açlık ve susuzlukla mücadele ettiğine vurgu yapan Markamama, Nisan ayı boyunca yapılan her alışverişte 1 kilogram da sokaktaki canlar için mama gönderecekleri açıkladı.

CAN DOSTLARIMIZIN MAMALARI EL DEĞMEDEN HAZIRLANIYOR!

Daha önce de sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları bir paylaşımla “Dokunduğumuz tek yer kalbiniz” diyerek; can dostlarımız için hazırladıkları paketlerin el değmeden steril bir şekilde hazırlandığını açıklayan Markamama, tüm bakterilerin dezenfekte edilmesi için Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ilaçlama sistemiyle haftalık olarak depo ve ofislerinin temizlendiğini duyurmuştu.


Hibya Haber Ajansı