​HUAWEI FreeBuds 3, kırmızı renk seçeneği ile Şubat ayında Türkiye’de

huawei-freebuds-3-kirmizi-renk-secenegi-ile-subat-ayinda-turkiyede--30012010

​HUAWEI FreeBuds 3, kırmızı renk seçeneği ile Şubat ayında Türkiye’de

Ergonomik yuvarlatılmış eğrisi ve doğal açık oturuş tasarımı ile HUAWEI FreeBuds 3 kulaklık, tüketicilerin isterlerse saatlerce rahatsız olmadan kulaklarında tutmasını sağlayan konforlu ve sağlam bir kullanım sağlıyor. Şık tasarımlı HUAWEI FreeBuds 3, parlak siyah, beyaz ve kırmızı renkler ile tamamlanan minimal ancak modern bir tasarım sunuyor.

 

Estetik, ergonomik ve akustik faydaya sahip yeni form faktörleri üzerinde yapılan araştırmalar, HUAWEI FreeBuds 3 için Dolphin Bionic Design'ı ortaya çıkarttı. Bu tasarım, kulakta biraz daha derine oturabilme yeteneği ile birlikte, dinleyici için ses kalitesinde belirgin bir iyileşme sağlıyor.

 

Gürültü engellemeye akılcı yaklaşım

HUAWEI FreeBuds 3, hem çağrı gürültüsünü azaltma hem de gerçek zamanlı aktif gürültü azaltma özelliğini destekleyen ilk Open-fit TWS kulak içi kulaklık. Kulak kanalının simülasyonuna dayanarak, gürültü azaltma sinyalinin çıkış frekansı ve yoğunluğu, farklı kulak kanalı şekilleri için ayarlanarak aktif gürültü azaltma etkisi elde edilir. ANC işlevini açmak / kapatmak için sol kulak içine hafifçe vurularak, kalabalık metroda veya gürültülü bir restoranda bile kristal netliğinde müziğin keyfi çıkartılabilir.

 

Stüdyo kalitesinde ses

HUAWEI FreeBuds 3'teki yüksek hassasiyetli 14mm dinamik sürücü, her kulaklığın gövdesine zekice yerleştirilen karmaşık bir bas tüpü ile birlikte, her notanın orijinal parlaklığına getirilmesine izin verecek şekilde dikkatlice ayarlandı.

 

Tüm gün dayanan pil süresi

FreeBuds 3 kutusu, kablosuz şarj özelliğine sahip olduğu için hem kablosuz şarj cihazları ile hem de ters kablosuz şarjı destekleyen akıllı telefonlar şarj edilebiliyor. Kirin A1 çipinin yüksek verimli güç tüketimini kullanan HUAWEI FreeBuds 3, tek bir şarjla dört saatlik, şarj kutusunun yanında kullanıldığında toplam 20 saatlik çalma süresi sağlayabiliyor.

 

FreeBuds 3, siyah, beyaz ve artık kırmızı renk seçenekleri ile 1.099TL son tüketici fiyatıyla Şubat ayı içinde Türkiye’deki tüketiciler ile buluşacak.


Hibya Haber Ajansı