GoldmasterVitamax ile tazelik hep yanında

goldmastervitamax-ile-tazelik-hep-yaninda-09042002

GoldmasterVitamax ile tazelik hep yanında

Geleceği şekillendiren teknolojileri mutfak araç gereçlerine entegre eden Goldmaster, hayatı kolaylaştıran yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Sağlıklı yaşam tutkunlarına özel olarak geliştirdiği Vitamax ile Goldmaster,tazelik ve lezzeti evde, ofiste, sporda ve istediğiniz her anda yanınızda taşımanıza olanak tanıyor.

Sağlıklı tarifleriniz Vitamax yetenekleriyle buluşuyor

İster spor sonrası tüketeceğiniz sağlık deposu detoxlar, isterseniz vitamin ve mineral dolu karışımlar ve hatta isterseniz bebeğinizin mamasını pratik bir şekilde Vitamax ile hazırlayabilirsiniz. 350 Watt’lık yüksek performansıyla en zorlu tariflerden en pratik tatlara kadar her lezzeti kolayca halleden Vitamax, 600 ml kapasitesiyle de fonksiyonel çözümler sunuyor.

Sebze ve meyveleri asıl vitamin kaynağı olan posasından ayırmadan sıkan ve çok daha sağlıklı karışımlar yaratmaya olanak tanıyan Vitamax,  BPA içermeyen özel karıştırma şişesi ile de güven iddiasını sürdürmeyi başarıyor. Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi için sağlığa zarar vermeyen malzemeden üretilen Vitamax, paslanmaz çelik bıçaklarıyla da uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Dış mekan kullanımına uygun taşınabilir ek şişe sunan Vitamax, içeceğinizi yanınızda taşıma imkanı veren pratik şişe kapağıyla da kolay kullanımından ödün vermiyor. Üstelik kolay çıkarılabilir ve temizlenebilir çelik bıçakları, basitçe yıkanarak  ile ilk günkü gibi kullanıma hazır hale geliyor.


Hibya Haber Ajansı