Bilet.com Türkiye’nin en büyük 100 internet şirketi arasında

Seyahat deneyim platformu Bilet.com 2022 Fast Company verilerine göre ilk 100 internet şirketi arasına girmeyi başardı. 2023’te ise yeni hizmetler ile daha çok kullanıcıya en kaliteli hizmeti vererek ilk 50 arasına girmeyi hedefliyor.

Bilet.com Türkiye’nin en büyük 100 internet şirketi arasında

Daha önce yapılan “mobil uygulama dünyasında en iyiler” listesinde, online bilet satın alma kategorisinde ödül alan Bilet SuperAppi Bilet.com, kullanıcılardan gelen geri dönüşler ve yeni hizmet alanları ile kendini geliştirerek, hedeflerini büyütüyor.

Tüm bilet kategorilerinde emin adımlarla ilerlerken her geçen gün bünyesine yeni hizmet alanlarını ekliyor. Kullanıcılarına bilete dair tüm hizmetleri sunarak, tüm yolculuklarında en faydalı yol arkadaşı oluyor.

Bilet.com’un hizmetleri

Bilet.com, uçak ve otobüs bileti satışlarının yanı sıra İDO bileti, Kıbrıs feribot bileti, Yunan Adaları feribot biletlerinin satışını da sunuyor. Kullanıcılarına her zaman en ucuz bilet seçeneklerini listeleyip, karşılaştırmalarına fırsat sunarak en uygun fiyata bilet almalarına yardımcı oluyor.

Araç kiralama ve İstanbul kart dolumu da Bilet.com’un diğer önemli hizmetleri arasında yer alıyor.

Bilet.com mobil uygulaması büyüme rekoru kırıyor

2022 Türkiye mobil uygulama verilerine göre indirme sayısı oranı bir yılda en çok artan uygulamalar arasında Bilet.com da var. Bilet.com mobil uygulamaya özel avantajlar, çeşitli etkinlikler ve indirimler sunarak kullanıcılarına mobil uygulama kullanımını daha çok tercih ettiriyor.

Bu vizyonla hedeflerinin en başında mobil uygulamasının kullanımını artırmak olduğunu ifade eden Bilet.com, hizmet verdiği kategorilerde App Store ve Play Storeda ilk 3’te olmayı hedefliyor.

Yeni hedefler

Bilet.com Ticari Genel Müdür Yardımcısı Akif Enes Kütük, “Bu sene listeye 70. sıradan girdik, seneye ilk 50’de olmayı istiyoruz. 2022 yılını yüzde 250 büyümeyle kapattık. 2023 yılında da 2 milyon bilet satışı ile birlikte Bilet.com'u dünya çapında genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kütük, şöyle devam etti:

“Bütüncül seyahat planlama imkanı sağlayan platformumuz üzerinden, kullanıcılar ihtiyacı olan tüm bilet türlerine 7/24 müşteri hizmetleri desteği ve sıfır komisyon gibi faydalarla birlikte kolayca erişiyor. Bilet SuperApi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken 2023 yılında otel rezervasyonu hizmetini de devreye alacağız.”

Etkinlik biletleri de Bilet.com’da

Tiyatro, tema park, akvaryum, hayvanat bahçesi ve müzeler başta olmak üzere birçok etkinlik bileti de Bilet.com’da yer alıyor.

Hibya Haber Ajansı