Doğa tutkunları için vazgeçilmez kamp ürünleri Trendyol’da

Trendyol, şehrin stresinden uzaklaşıp kamp yapmak isteyenler için kampta da ev konforunu aratmayacak tüm ürünleri bir arada sunuyor.

Doğa tutkunları için vazgeçilmez kamp ürünleri Trendyol’da

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, yazın keyfini doğa ile iç içe geçirecekler için gerekli olan binlerce ürünü müşterileri ile buluşturuyor. İlk kez kamp yapmak isteyen ama hangi ürünü alıp, nasıl başlayacağını bilmeyenler için yol haritası da sunan Trendyol, ‘Kamp Rehberi’ sayfasını kullanıcılarına açtı.

‘Kamp Rehberi’ sayfası ile evdeki konforu doğada da oluşturmayı amaçlayan Trendyol, çadırdan şişme yataklara, kamp masa ve sandalyesinden soğutucu buzluklara, ortam koşullarına uygun outdoor giysilerden güneş kremlerine kadar tüm kamp ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri avantajlı fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Trendyol, konfor kadar güvenli bir ortamı da doğaseverler için mümkün hale getiriyor. Kampların olmazsa olmazı el feneri, sineklikli çadırlar, pusula, powerbank, güneş kremi ve sinek kovucular kategorilerinde farklı seçenekler Trendyol’da kamp meraklıları ile buluşuyor.

Trendyol Kamp Rehberi sayfasındaki ürünlere ulaşmak için: https://www.trendyol.com/s/kamp-rehberi

  Hibya Haber Ajansı