Anadolu kenti Aydın’dan elektronik müziğin yükseliş örneği Graumann

anadolu-kenti-aydindan-elektronik-muzigin-yukselis-ornegi-graumann-27072002

Anadolu kenti Aydın’dan elektronik müziğin yükseliş örneği Graumann

Şehrinden Tomorrowland festivali gibi bir çok etkinliğe şarkılarını ulaştıran, elektronik müzik sahnesinin yetenekli isimlerinden Graumann bu başarısını, Hip-Hop artisti Nebula ortaklığındaki yeni single’ı Kandırdım Kendimi ile Türkiye’de taçlandırmayı arzuluyor.

Buğra Bilecen sahne adıyla Graumann, 10 senelik müzik serüveninde Progressive House ve Techno janralarını harmanlayarak şarkılar üretti ve geçtiğimiz yıllarda bir çok kez etkinliklerde boy gösterdi. Parçaları, uluslararası dans müziğinin en büyük platformlarından biri olan Beatport’ta 1.sıralara kadar yükseldi. Müziğini ve tarzını daha çok insana ulaştırmayı hedefleyen prodüktör, Türk vokallerle iş birliğine gidiyor. Bunlardan ilk çalışması olan Kandırdım Kendimi, yaşadığı şehirde bulunan yetenekli ve genç Hip-Hop artisti Nebula (Hüseyin Saraçoğlu) vokalinde.

Kandırdım Kendimi, Melodic House ve Techno altyapısına sahip Hip-Hop stilindeki vokali ile birlikte Türkiye’deki elektronik dans müziğine yeni bir soluk getirebilecek nitelikte.

NOTOFC etiketi ile piyasaya çıkacak olan şarkı 31 Temmuz’da tüm dijital müzik mağazalarındaki yerini alacak. Aynı zamanda hareketli kolajlardan oluşan eğlenceli klibi NOTOFC Youtube kanalında yayında olacak.

Hibya Haber Ajansı