Tasarım ve konforun adresi tepe home şimdi de Ankara Panora Avm' de

tasarim-ve-konforun-adresi-tepe-home-simdi-de-ankara-panora-avm-de--08062003

Tasarım ve konforun adresi tepe home şimdi de Ankara Panora Avm' de

Konfor ve tasarımı kalite ile birleştiren ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıran Tepe Home, Türkiye’de 17. ; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı.

Mobilya sektörüne yön veren dünyada yaşanan gelişmeleri bünyesine entegre ederek kaliteli hizmet anlayışını her geçen gün geliştiren Tepe Home,yatırımlarına devam ediyor. Aksesuardan mobilyaya tüm dekorasyon ihtiyaçlarını tek bir adreste buluşturan Tepe Home, Türkiye’de 17.;Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı. 1.200 metre karede en yeni koleksiyonlarını da sergileyecek olan marka birçok farklı ürün seçeneği de sunarak kalbi evinde atanları ağırlayacak. Tepe Home’un yeni mağazasını ziyaret edenler; yemek odası, genç odası, oturma odası, yatak odası takımlara ile bahçe mobilyalarına ek olarak tamamlayıcı mobilya ve aksesuar ürünleri de bulabilecekler.

Özel koleksiyon ürünlerin de yer aldığı Tepe Home Panora AMV mağazası, pandemi dönemi süreç yönetimiesaslarına en uygun şekilde açıldı. Tüm sağlık önlemlerinin alındığı mağaza açılışında, Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, Tepe Home markasının koleksiyonları hakkında bilgi verdi. Çapan, çağın gereksinimlerine göre hazırladıkları ürünlerinde dünya trendlerini, konfor, fonksiyonellik ve kaliteyi esas aldıklarını belirtti. Yeni mağaza heyecanı yaşayan Tepe Home markasının yatırımlarına devam edeceğini de belirten Çapan, “Panora AVM’de bulunan yeni mağazamızı hizmete açtık. Zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemden sonra geleceğe umutla bakıyoruz. Yatırım planlarımızı uygulamaya devam ederek ile sektörde büyüme hedeflerimizi sürdüreceğiz. Tüm mağazalarımızda aldığımız önlemler ile ziyaretçilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumaya yönelik büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bu zorlu süreci geride bırakarak her sektörün ve ülke ekonomimizin bir an önce olumlu gelişmelere tanık olması, en büyük dileğimiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı