Yıldız isimler ve kült filmler, mart boyunca FilmBox’da

yildiz-isimler-ve-kult-filmler-mart-boyunca-filmboxda-09032002

Yıldız isimler ve kült filmler,
mart boyunca FilmBox’da

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, Mart ayında TV’de sinema keyfini dolu dolu yaşatacak.

 

Kölelik gerçeğini çarpıcı bir öyküye dönüştüren 12 Yıllık Esaret (12 Years a Slave) 9 Mart Pazartesi yayınlanacak. Yayın saati 19:20.

 

Richard Gere’in başrolünü üstelendiği Hachiko: Bir Köpeğin Hikayesi (Hachiko) 11 Mart Çarşamba ekrana gelecek. Film bir adam ve köpeğinin, ölümü aşan gerçek dostluğunu anlatıyor. Yayın saati 17.25.

 

Robert de Niro, Michelle Pfieffer, Tommy Lee Jones gibi efsane oyuncuları, efsane yönetmen Luc Besson’la bir araya getiren komedi Belalı Tanık (Malavita) 30 Mart’ta ekranlara gelecek. Film bir çeteyi ispiyonladıktan sonra tanık koruma programı ile Fransa'nın küçük bir kasabasına yerleşen bir mafya patronu ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Yayın saati 23.45.

 

Bir dönemin çizgi roman klasiği Arı Maya’nın modern versiyonu 15 Mart Pazar günü saat 10:40’ta FilmBox ekranlarına gelecek.

 

Bu filmlerin yanı sıra, Al Pacino, Nicole Kidman, Catherine Zeta Jones ve daha birçok dünya yıldızının ışığı, Mart ayı boyunca yayınlanacak kaliteli filmlerle TV ekranlarımıza yansıyacak; dünya sineması FilmBox ekranlarında olacak.

 

6 Mart Cuma günü ekrana gelecek olan Öldüren Cazibe (Death Defying Acts)’nin başrolünü Catherine Zeta Jones üstleniyor. Film 1926 senesinde çıktığı İngiltere turunda, ünlü sihirbaz Henry Houdini’nin kendisini dolandırmak isteyen medyum kadına aşık olmasını konu ediyor. Yayın saati 00.05.

 

Al Pacino ve Kim Basinger’ın başrolünü paylaştığı “Tanıdığım İnsanlar (People I Know)”7 Mart Cumartesi ekranlara gelecek. Film önemli bir müşterisinin adı büyük bir skandala karışan bir New York basın danışmanının vermek zorunda kaldığı mücadeleyi konu alıyor. Yayın saati 19:50.

 

Başrolünü Nicole Kidman ve Colin Firth’ün paylaştığı Geçmişin İzleri (The Railway Man) 13 Mart Cuma günü ekrana gelecek. Film İkinci Dünya Savaşı sırasında bir Japon çalışma kampında savaş esiri olarak işkence gören eski bir İngiliz Ordusu subayının hayatını konu ediyor. Yayın saati 21.30.

 


Hibya Haber Ajansı