CBeebies’in sevilen sunucusu Andy’le en eğlenceli 5 an

cbeebiesin-sevilen-sunucusu-andyle-en-eglenceli-5-an-28022010

CBeebies’in sevilen sunucusu Andy’le en eğlenceli 5 an

Yayınlandığı tüm ülkelerde ilgiyle takip edilen Andy Day’in en çok izlenen beş bölümünün yer aldığı Andy’nin En İyi Beşi (Andy’s Top Five) 7 Mart Cumartesi günü saat 12:25’te yayınlanırken, coğrafi keşiflerin en renkli ve eğlencelisi Go Jetter ise aynı gün saat 11:00’de Digiturk 161 numaralı kanalda izleyiciyle buluşuyor.

 

 

En Sevilen Anları Bir Daha İzlemek İçin: Andy’nin İlk Beşi

 

 

BAFTA adayı sevilen sunucu Andy Day, küçük izleyicilerini, Andy'nin Vahşi Maceraları, Andy'nin Dinozor Maceraları, Andy'nin Tarih Öncesi Maceraları ve Andy'nin Safari Maceraları da dahil olmak üzere tüm yapımlardan seçilen ilk beş favori bölümle eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor! Beş eğlenceli bölüm boyunca, Andy’nin doğal ortamlarında inanılmaz yaratıklarla karşılaştığı anlar şaşırtıcı görsel efektlerle ekranlara taşınıyor.

 

Keşif Devam Ediyor: Go Jetters!

 

 

Go Jetters, dört cesur uluslararası kahramanın Xuli, Kyan, Lars ve Foz, maceralarını konu alan bir animasyon serisi. Gökyüzünde yaşayan ve yeni yerler keşfetmeyi seven dört süper kahramanın maceralarına öğretmenleri Ubercorn eşlik ediyor. Go Jet Akademisi’nin öğrencileri coğrafi eğitimlerini dünya üzerindeki birçok büyüleyici insan yapımı ve doğal simgeler hakkında bilgi edinecekleri saha gezileri ile tamamlıyor. Bu dört sevimli kahraman her bir bölümünde küçük izleyicilerin, piramitlerden Stonehenge’e, Çin Seddi’nden Büyük Kanyon’a kadar daha geniş dünyalara eğlenceli ve benzersiz bir yolculuğa çıkmasına aracılık ediyor.


Hibya Haber Ajansı